Over deze foodtruck

Onze foodtruck is een stoere, robuuste Bedford. Van arrestatiewagen naar een echte eye-catcher op elk foodfestival. Met handgemaakte tekeningen ontworpen voor de truck, is hij echt uniek. Old school gecombineerd met een hippe veggie streetfood vibe. Met serveer mogelijkheden naar 3 kanten is ook de service en snelheid optimaal. Het is een groot feest op wielen!

Ons beste gerecht

Onze Truffle Shuffle, deze heerlijke veggie burger wordt geserveerd op een speciaal voor ons ontwikkelde biologische bun met sesamzaad. Deze bun is rijkelijk belegd met onze eigengemaakte truffel mayo en verse mesclune slamix , een plak belegen kaas die we afbranden met een gasbrander. Dit zorgt altijd voor veel spektakel, blije gasten en een heerlijke brûlée smaak!

Waarom moeten wij de FoodTruck Awards 2017 winnen

5 jaar geleden begon ik met een droom om een volledig duurzaam catering en evenementen bedrijf te starten. Van uit mijn eigen keuken en huis deed ik mijn eerste partijen. Inmiddels heb ik een mooi bedrijf waarin we elke ons best doen om de wereld een mooiere plek te maken. De gedachte om dit concept op deze manier op te zetten komt voort uit het feit dat ik na mijn studie aan de zijlijn heb moeten staan, gedwongen door een vreselijke ziekte. Ik moest nadenken hoe ik mijn toekomst zou gaan invullen als ik beter zou worden. Deze moeilijke tijden hebben mij aan het denken gezet en daar is ManicOrganic uit ontstaan. Met ManicOrganic hebben wij een uniek concept dat in elke vezel van het bedrijf duurzaam is en wil bijdragen aan een mooiere wereld! Zo geven we eten wat we over hebben weg aan de needy, zijn al onze disposables van moment 1 duurzaam, onze kleding ook is organic en fairtrade, onze bus rijd op groengas en is onze inventaris gerecycled en ge-upcycled. Elk jaar zetten wij ons in voor Movember en andere mooie charities en geven we mensen die moeilijker aan het werk komen een kans. Onze manier omdat te doen is heerlijk veggie en vegan eten serveren en mensen te verleiden met smaak en presentatie. Veggie eten is heerlijk en onze burgers zijn op elk event een grote hit. Onze truck is stoer en one of a kind en wij zouden jou stem graag gebruiken om verder te groeien!

Waar we staan deze zomer

MEI 5 Bevrijdingsfestival Wageningen 12-14 Rrrollend Nijmegen 19-21 Eten op Rolletjes Hilversum 20-21 Redbull Racedagen Zandvoort 25-28 Rrrollend Leiden JUNI 2-5 Rrrollend Den Haag 3-5 Eten op Rolletjes Ede 9-11 Rrrollend Rotterdam 16-18 Eten op Rolletjes Arnhem 30-2 Eten op rolletjes Haarlem JULI 30 -2 Eten op Rolletjes Haarlem 7-9 Rrrollend Amstelveen 14-16 Rrrollend Gouda 15-21 SMKMRKT 19-22 Rrrollend Katwijk AUGUSTUS 3-6 Rrrollend Den Haag XXL 18-20 Rrrollend Hoofddorp 21-25 Inkom Maastricht 25-27 Rrrollend Leiden SEPTEMBER 1-3 Eten op Rolletjes Wageningen 1-3 Rrrollend Oisterwijk 8-10 Rrrollend Dordrecht 22-24 Rrrollend Den Haag 29-1 Rrrollend Rotterdam XXL