Over deze foodtruck

De Melkbus is het idee van de twee boerenzonen. In onze foodtruck wordt melk uit eigen stal en van eigen koeien verwerkt en verkocht. Van gras tot eindproduct, alle stadia van de ontwikkeling hebben we zelf in de hand. Met de producten die verkocht gaan worden willen wij de diversiteit van melk aantonen, want de mogelijkheden met melk zijn zeer divers. Door heel het land hopen we unieke direct consumeerbare zuivelproducten te verkopen vanuit onze foodtruck. De producten die wij verkopen passen we aan op het seizoen. Het unieke van onze melk is dat deze niet is bewerkt in zuivelfabrieken, hierdoor is de rijke smaak van pure melk bewaard gebleven. Ons doel is om mensen te laten zien wat er allemaal mogelijk is met melk, zonder dat de melk verdwijnt in de massa van de grote zuivelproducenten. De Melkbus – Melk van eigen koe!

Ons beste gerecht

Boerenyoghurt met toppingen. Klanten kunnen hierbij zelf een feestje maken van hun toetje! De keuze welke toppingen geserveerd wordt ligt namelijk bij hen: vers fruit, nootjes, chocolade of cruesli.

Waarom moeten wij de FoodTruck Awards 2018 winnen

De Melkbus is een concept dat nog niet bestaat in Nederland. De achterliggende bedrijven van de Melkbus zijn traditionele gezinsbedrijven. Deze bedrijven zijn niet biologisch, niet bio-industrie, maar zijn wel bezig met duurzaamheid en de toekomst. Daarnaast serveert De Melkbus lekkere en eerlijke producten en is het doel om het eerlijke verhaal te vertellen van een boerengezinsbedrijf.

Waar we staan deze zomer

18 mei t/m 20 mei: Foodstock, Eindhoven 26 mei & 27 mei: Stoer Voer, Enschede 1 juni t/m 3 juni: Foodstock, Helmond 8 juni t/m 11 juni: Beskt Kept Secret, Hilvarenbeek 22 juni t/m 24 juni: Lust, Nordhorn 29 juni t/m 1 juli:  Lust, Winterswijk 6 juli t/m 8 juli: Foodtruckfestival Achterhoek, Braamt 20 juli t/m 22 juli: Stoer Voer, Hengelo 3 augustus t/m 5 augustus: Lust, Vreden 1 september: Tuckerville, Enschede