Alle food trucks / Vleesch Noch Visch

Vleesch Noch Visch

Over deze foodtruck

Al sinds 2009 rijdt Steff Veldkamp met zijn bakbrommer rond met als missie gezond en kwalitatief street food op de kaart te zetten. Door verouderde wetgeving en lange wachtlijsten blijkt het echter onmogelijk om op korte termijn een standplaats te bemachtigen tussen de hotdog-karren. De oprichting van de Street Food Revolution volgt waarmee we middels de petitie 'Geef Streetfood een kans' aandacht vragen omtrent het huidige, veelal ongezonde, street food aanbod. Uiteindelijk vinden we onze plek op markten en festivals waar we met onze pita vegetarische gyros een groot publiek kennis laten maken met vegetarisch eten. De vega gyros blijkt een populair festivalmaal en ook de vleesminnende mens smult vega van Vleesch Noch Visch! Onze rollende keuken wordt uitgebreid met een elektrische Spijkstaal, en onze grootste jongen: de Magirus Deutz brandweerwagen. In 2013 pikt Nederland langzamerhand de food truck hype op, van origine overgewaaid uit Amerika en Engeland. Rollende keukens zijn ineens he-le-maal hip. Vele (foodtruck)festivals volgen, we rijden van hot naar her. Daar we nog steeds geen voet aan de grond krijgen voor een geschikte Food Truck standplaats, beginnen we onze zoektocht naar een vergelijkbaar alternatief. Eind november 2015 opent Vleesch Noch Visch de deuren van haar eerste vaste locatie; een kiosk in Amsterdam-West. Next-level street food! Inmiddels is onze menukaart uitgebreid, hebben we een heus Vleesch Noch Visch team van +- 20p, is onze gyros ook online te bestellen via bezorgdiensten en rollen we nog steeds met onze keukens door het land. We zijn ooit begonnen met een missie, met slechts een paar centen op zak. We zijn trots op onze historie en vinden het prachtig om te zien hoe het hebben van een Food Truck nu echt een business is geworden waar zich vele andere mooie food concepten zich ontpoppen. Street Food Revolution! We keep on rollin' HOPPA!

Ons beste gerecht

Griekse pita vegetarisch lekkere gyros, homemade tzatziki, rucola, tomaat, rode ui, oregano & heel veel liefde

Waarom moeten wij de FoodTruck Awards 2017 winnen

Omdat wij: ☞ Food Truck pioniers zijn ☞ Een missie hebben om vegetarisch eten op de kaart te zetten ☞ Eigenzinnig zijn en een eigen identiteit hebben ☞ Onderdeel zijn van de Nederlandse Food Truck historie ☞ De Griekse pita nieuw leven hebben ingeblazen middels een vegetarische variant. ☞ Met een paar cent op zak zijn begonnen en inmiddels een bloeiend bedrijf zijn. ☞ Het gewoon een super lekker broodje is? ☞ Of [juicy detail] een food truck business runnen zonder rijbewijs!

Waar we staan deze zomer

o.a. 24/05 t/m 28/05 - Rollende Keukens, Amsterdam 03/06 & 04/06 - Amsterdam Open Air, Amsterdam 16/06 t/m 18/06 - Best Kept Secret Festival, Hilvarenbeek 07/07 - Food Festival a/d Zaan, Wormerveer 29/07 & 30/07 - Milkshake Festival, Amsterdam 12/08 - Appelsap, Amsterdam Volledige agenda op: www.vleeschnochvisch.com/agenda