Over deze foodtruck

De eenvoudigste manier om Vuurbrood te omschrijven is gegrild gevuld brood. Voor de buitenkant van Vuurbrood gebruiken we ons eigen desembrood. Dat wordt aan de randen, net als bij een ravioli, stevig op elkaar gedrukt. Zo ontstaat de mogelijkheid om het binnenin met meest bijzonder recepten te vullen. Met een beetje fantasie zou je een Vuurbrood dus ook een kruising tussen een tosti en een ravioli kunnen noemen. Tenslotte wordt het broodje in onze speciaal hiervoor ontworpen grillpannen verhit. Diezelfde ijzers branden ook een groot nummer in de rug van het broodje. Zo weet iedereen precies welke vulling in welk broodje zit.

Ons beste gerecht

Op dit moment hebben we drie verschillende smaken in de foodtruck: Marokkaans gekruid lamsgehakt, Geitenkaas met vijgencompote en Pulled pork met gegrilde groenten. We zijn constant bezig met het ontwikkelen van nieuwe, verassende smaken.

Waarom moeten wij de FoodTruck Awards 2017 winnen

Er is veel lekker eten en er zijn meerdere fraaie foodtrucks, maar er is niemand die dit combineert met de introductie van een heel nieuwe product.

Waar we staan deze zomer

De lijst met evenementen waar we te vinden zijn groeit haast per dag. Ga naar www.vuurbrood.nl en daar vindt je het meest actuele overzicht