Over deze foodtruck

Onze enorme Oostenrijkse legertruck met hijskraan zorgt ervoor dat de ronddraaiende roosters en vuurschaal op de juiste hoogte komen te hangen. Op een houtgestookt vuur bereiden wij vervolgens onze overheerlijke gerechten. Gespecialiseerd zijn wij in luxe hamburgers, maar eigenlijk bereiden wij alles wat lekker is om te BBQ-en. Worsten, burgers, saté en vegetarisch. Kreeft, bavette, gamba's en tonijn. Alles uiteraard biologisch en ingekocht bij kwaliteitsleveranciers.

Ons beste gerecht

Meestal staan wij op evenementen met onze onovertroffen hamburgers. Het biologische vlees wordt door de slager gemengd met onze zelf aangeleverde ingrediënten. Met name de toevoeging van veel geraspte kaas maakt onze burgers tot de sappigste en smeuïgste die u ooit geproefd heeft. Onze burgers komen met sla en tomaat op een prachtig broodje, voor ons "op maat" gemaakt door de warme bakker in Groningen. De burgers zijn verkrijgbaar in de varianten: Nederlands, Italiaans, Spaans en Engels.

Waarom moeten wij de FoodTruck Awards 2017 winnen

Omdat wij er gewoon met afstand het meest bijzonder en in het oog springend uitzien! Zonder uitzondering worden er op allerhande festivals de meeste foto's van ons concept gemaakt en blijven mensen terugkomen voor onze overheerlijke burgers.