De juryleden

Miljuschka Witzenhausen

 

"De 24Kitchen Food Truck Awards 2016 waren smaakpapillen-strelend, zenuwslopend en hartverwarmend! Het afgelopen food truck-seizoen doet mijn hart weer een dansje maken en maakt me erg nieuwsgierig naar het volgende seizoen. Ik kijk uit naar de creativiteit, innovaties en nieuwe gerechten van de verschillende food truck ondernemers."

Monica Abdoel

 

Ze kent heel veel food trucks en net als vorig jaar ging ze dit jaar weer vol enthousiasme aan de slag om te proeven en food trucks te beoordelen. Wat vindt zij zelf belangrijk bij de beoordeling van een food truck? “Het unieke verhaal achter een concept waar goed over alle aspecten nagedacht is, vertelt de ware passie van foodtruckeigenaren. Professioneel ondernemerschap, en de lat hoog leggen resulteren in kwalitatieve, creatieve, innovatieve en vooral smaakvolle gerechten."

Mystery Food Lover

 

Tijdens deze zomer was er een mystery food lover op pad langs verschillende festivals om food trucks te beoordelen voor de juryprijzen. Hoe beviel dat? “Het was een erg leuke ervaring – ik ben gek op eten, en op food trucks. Een aantal kende ik natuurlijk al wel, maar ik kwam ook nog nieuwe food trucks tegen met – voor mij – nieuw aanbod.”