Over deze foodtruck

KERA, de foodtruck van Mister Makan is een plaatje om te zien. De zelf omgebouwde Piaggio Ape doet je onmiddellijk denken aan de kleurrijke tuk-tuks in Indonesië. Alle handelingen (snijwerk, frituren & grillen) worden terplekke gedaan. KERA is met liefde gemaakt in eigen werkplaats en is voorzien van een geluidsinstallatie, grill, frituur, fornuis, kraan, Wall of Fame & toonbank. KERA rijdt op het terrein zelf naar de staanplek en draait volledig op gas. Kinderen zijn dol op KERA. Ze willen graag in de cabine zitten, plaatsnemen achter het stuur of in de keuken kijken.

Ons beste gerecht

Vegetarische sate! Wij hebben het nog nooit op die manier gegeten: knapperig, tofu op een stokje, krokant van buiten en sappig van binnen. In onze ogen uniek en sluit goed aan op de huidige foodtrends: gezond, snel, glutenvrij en veganistisch. De vega sate wordt gecomplimenteerd met een huisgemaakte saus en is zonder twijfel onze chef special!

Waarom moeten wij de FoodTruck Awards 2017 winnen

Mister Makan is meer dan een foodtruck: ..is een begrip. ..is een statement. ..is liefde. ..is gezelligheid. Mister Makan dat zijn wij! Wij willen af van hoge prijzen, lange rijen en eten dat halfgaar de foodtruck ingaat. We verkopen een beleving, staan voor & naast de kar, hebben een open keuken, zijn actief op Social Media, trekken ambassadeurs aan (die een plekje op de Wall of Fame krijgen) en werken hard om een achterban op te bouwen. Een goed product en een mooie kar is tegenwoordig niet meer genoeg! Wij geloven in innovatie en wij hopen dat de 24 Kitchen jury onze inzet waardeert.